Mateřská škola
louny, Dykova

O nás

Vítejte ve školce MŠ Mašinka, kde se každý den mění v jízdu plnou zábavy, objevování a nových přátelství!

Naše školka je kouzelné místo, kde se děti vydávají na dobrodružství plné her, učení a radosti, a my jsme tu proto, abychom je na této cestě s láskou provázeli. Ať už jste k nám zavítali poprvé, nebo jste našimi věrnými cestujícími, rádi vás uvítáme na podstránce „O nás“, kde se dozvíte vše důležité o fungování naší školky.

Zde najdete praktické informace o provozu školky, denním režimu a pravidlech, která pomáhají dětem cítit se bezpečně a spokojeně. Podíváte se také do našich tříd, kde si každá z nich nese svůj vlastní příběh a atmosféru – ať už jde o malé strojvůdce nebo zvídavé badatele, pro každé dítě máme připravený program šitý na míru.

Nezapomeňte se seznámit s naší filozofií a hodnotami, které nás provázejí každý den. Připravte se na hravou jízdu, plnou smíchu a nových zážitků, která čeká na vaše malé mašinky!

Základní informace

Mateřská škola „Mašinka“ je otevřena každý všední den, kde děti s úsměvem prožívají svá dobrodružství od rána až do odpoledne. Ranní provoz začíná v 6:30, kdy malí průzkumníci přicházejí na své první aktivity, a končíme odpoledními radovánkami ve 16:30.

V naší školce je vítán každý, kdo má chuť objevovat svět, tvořit a hrát si s kamarády. Vycházíme vstříc individuálním potřebám každého dítěte a zároveň se zaměřujeme na to, aby se u nás cítili dobře i rodiče.

Naším hlavním cílem je radostné učení a harmonický rozvoj každého dítěte. Při tom klademe důraz na bezpečnost a vytváření přátelského prostředí. Kromě pestrých denních aktivit pořádáme tematické akce, výlety do přírody a spoustu dalších překvapení, které dělají každý den u nás nezapomenutelným.

Pravidla

Sluníčka

Ve třídě Sluníček (5–6 let) se děti připravují na školní výzvy. Hravou formou procvičují logiku, podnikají výlety, sportují a rozvíjejí své dovednosti.

V obou třídách se nezastaví – každý den je plný smíchu, her a učení!

Berušky

Naše mateřská školka „Mašinka“ se může pochlubit dvěma hravými třídami, kde se děti vesele učí a objevují svět.

Ve třídě Berušek (2–4,5 roku) se malí průzkumníci zaměřují na rozvoj motorických dovedností, kreativní tvoření a hry s přírodními materiály. Je to jejich první dobrodružství!

Provozní informace

  • provoz mateřské školy probíhá od 6:00 do 16:30 hodin
  • ⁠rodiče mohou své děti přivádět do 8:15 (dle vlastní potřeby)
  • ⁠prosíme rodiče, omlouvejte své děti od 6:00 do 7:15 hodin telefonicky, v aplikaci Twigsee, na Facebooku nebo SMS na číslo: 739 679 048
  • ⁠číslo ředitelky MŠ: 734 471 394

Úplata

  • školné pro rok 2024/2025 je 950,- Kč měsíčně
  • ⁠celodenní stravné je 50,- Kč ( děti 3 – 6 let )
  • ⁠celodenní stravné je 53,- Kč ( děti s odloženou školní docházkou )
  • ⁠celková platba (školné + stravné) = 2050,- Kč ( děti 3 – 5 let )
  • ⁠předškolní děti trvalý příkaz = 1100,- Kč (školné osvobozeno na 12 měsíců)
  • ⁠děti s OŠD trvalý příkaz = 1200,- Kč (školné osvobozeno na 12 měsíců)
  • ⁠poplatky je nutné uhradit vždy na daný měsíc – nejpozději do 10. v měsíci na následující číslo účtu: 221022/2700

Partnerství

Městská knihovna louny

Základní školy
&
Mateřské školy
Louny