Dětská skupina
Klubíčko Louny

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dětská skupina Klubíčko Louny, kterou najdete v srdci Loun, funguje pod záštitou Mateřské školy Fügnerova.

Tento hravý a bezpečný prostor je místem, kde jsou děti láskyplně vedeny našimi pečujícími chůvami, které jim poskytují individuální přístup a pozornost. Každý den je naplněn smíchem, hrou a novými dobrodružstvími.

Dětská skupina je určena pro děti od 2 let do zahájení povinné školní docházky. Oproti běžným školkám nabízí flexibilní docházku a je přizpůsobena potřebám nejmenších dětí. Založená na zákonném rámci Ministerstva práce a sociálních věcí, poskytuje nejen péči, ale i vzdělávání v bezpečném a inspirativním prostředí.

Našim cílem je rozvíjet dovednosti dětí přirozeně, hravou formou a s důrazem na sociální interakce. Klubíčko je místem, kde děti mohou růst a rozvíjet se svým tempem, a přitom si užívat každý okamžik plný nových zážitků.

Těšíme se na každé nové dětské klubíčko, které do naší skupiny zapadne a rozkvete!

Kalendář akcí

U nás se stále něco děje

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
17 hodinami nazpět

... VíceSkrýt

17 hodinami nazpět

Fotky z příspěvku Klubíčko Louny ... VíceSkrýt

Image attachmentImage attachment
22 hodinami nazpět

Jedeme na zvířátka ... VíceSkrýt

Jedeme na zvířátkaImage attachmentImage attachment+7Image attachment
22 hodinami nazpět

Tvořime šneky 🐌 ... VíceSkrýt

Tvořime šneky 🐌Image attachmentImage attachment+8Image attachment
5 dní nazpět

dobré chutnání ... VíceSkrýt

dobré chutnání
5 dní nazpět

Když venku prší 🌧️hrajeme si na zvířátka 🐴🐶🐯 ... VíceSkrýt

6 dní nazpět

Dnešní řádění na zahrádce 😃 ... VíceSkrýt

Dnešní řádění na zahrádce 😃Image attachmentImage attachment+Image attachment
1 týden nazpět

dobré chutnání ... VíceSkrýt

dobré chutnání
2 týdny nazpět

Plníme sklenice ovocem 🍎🍐🍏😊 ... VíceSkrýt

Plníme  sklenice ovocem 🍎🍐🍏😊Image attachmentImage attachment+Image attachment
Načíst další

Nezapomeňte si prohlédnout všechny důležité věci, které jsme pro vás připravili! Mrkněte do sekce s dokumenty, kde najdete vše podstatné, nebo se podívejte, co dobrého budeme vařit v našem jídelníčku. A pokud nás potřebujete kontaktovat, všechny informace najdete pěkně pohromadě. Nechte si nic ujít!

O nás

Dětská skupina Klubíčko Louny funguje podle pravidel stanovených zákonem o dětských skupinách. Tato služba poskytuje péči dětem od 2 let do začátku školní docházky, čímž dává rodičům větší flexibilitu v jejich pracovním i rodinném životě. Na rozdíl od klasických mateřských škol má dětská skupina menší kolektiv, což umožňuje individuální přístup k dětem a zaměření na jejich specifické potřeby a vývoj.
 

V dětské skupině se děti učí přirozenou formou skrze hru a společenské aktivity, které rozvíjejí jejich sociální, motorické a kognitivní dovednosti.

Prostřednictvím každodenního programu chůvy dětem poskytují podporu v samostatnosti, kreativitě a vzájemné spolupráci. Dětská skupina tedy nabízí kombinaci bezpečného a láskyplného prostředí s kvalitní péčí a vzděláváním přizpůsobeným jejich věku.

Rodiče si mohou být jisti, že jejich děti jsou v rukou profesionálů, kteří dodržují přísné standardy kvality. Dětské skupiny jsou navíc flexibilní – rodiče mohou volit různou délku docházky podle potřeb, což je ideální pro rodiče hledající rovnováhu mezi prací a rodinným životem.

Akce

Vybraná partnerství